​Renovering af facader

En af Ringsted Murerforrretning A/S’ kernekompetencer er renoveringer af facader. Vi har gennem adskillige års virken i byggebranchen renoveret mange facader på både erhvervsbygninger, etageejendomme og huse. Derfor kan vi gabe over mange forskellige slags bygninger, og der er ikke den facade, der er for lille eller for stor for os.

Facadearbejde omfatter bl.a. revner i murværket, afskalninger, malerarbejde og optimering af sokler, gavle og udhæng. Facaden har en stor betydning for bygningens klimaskærm, hvad enten det er en træfacade, stenfacade eller pudset facade. Derfor har vi specialiseret os i at udføre praktiske renoveringer og æstetiske ændringer på alle slags facader, herunder også blikfacader, såsom skifer, zink og kobber.

I alle vores byggesager tager vi klimaoptimeringer i betragtning. Miljømæssigt er det vigtigt at vedligeholde facaden, fordi revner og utætheder er medvirkende til en ineffektiv isolering af hele bygningen. Vores facadearbejde vil derfor ikke blot forskønne udseendet af din bygning, det vil også være godt for energiforbruget og dine energiomkostninger. Vi vejleder og rådgiver vores kunder i de optimeringsmuligheder der er, ved at få foretaget facadearbejde af os.

Vi håndterer hele entreprisen fra start til slut​

Det er vigtigt for os, at vejen fra start til slut er en god og ubesværet proces for vores kunder. Derfor tager vi os af hele entreprisen indtil facaden fremstår flot og isoleringsoptimeret. Med i pakken får du yderligere en løbende kvalitetssikring af facadearbejdet, udført af en af vores byggeledere og en repræsentant fra vores håndværkersjak. Du vil som privatkunde også være sikret af Håndværkergarantien, da vi er medlem af Dansk Håndværk – din garanti for kvalitetshåndværk hver gang.

Vi er altid klar på at tage en snak om din facade eller komme med et uforpligtende tilbud. Kontakt os gerne på tlf. 57 84 88 30 eller e-mail kontakt@larsprintz.dk og hør mere.