Ombygninger

Hos Ringsted Murerforretning A/S håndterer vi ombygninger fra A-Z. Alle kan have brug for en ombygning, hvad enten det er en privatpersons eget hus, en etageejendom eller erhvervsbygninger. Det er altid muligt at lave ændringer, modernisere eller helt ombygge en bygning, og den opgave er vi altid klar på at tage fat i. Vi har nemlig både tømrere, murere og blikkenslagere, så meget af arbejdet kommer fra egenproduktion.

​Vi lægger meget værdi i at rådgive og vejlede i alle de muligheder, der er, når vores kunder ønsker en ombygning. Mulighederne for en ombygning afhænger nemlig i høj grad af bygningens opbygning og konstruktion, hvor forskellige forhold, såsom bærende vægge og placeringer af el-installationer, kan have betydning for, hvilke muligheder, der er realistiske. Om det er en ny planløsning, ændring af tagvinduer til kviste, renovering af køkkener eller badeværelser, eller om det er inddragelse af en uudnyttet etage, så er vi altid klar til at give dig den bedste rådgivning og service.

Vi garanterer et højt håndværksmæssigt niveau​

Vi har fagligt stærke håndværkere, der har bred erfaring med ombygninger. Derfor garanterer vi et højt håndværksmæssigt niveau i vores arbejde, uanset størrelsen af opgaven. Det er vigtigt, at vores kunder har tillid til os, da vi ønsker en ubesværet og god ombygningsproces for kunderne. Derfor stiller vi også med en garanti om kvalitetssikring under ombygningen, hvor både en repræsentant fra håndværkersjakket og byggelederen løbende dokumenterer kvaliteten af arbejdet, så vi opretholder et højt håndværksmæssigt niveau.

Derudover vil du som privatkunde være sikret af Håndværkergarantien, da vi er medlem af Dansk Håndværk. Disse garantier er med til at gøre os til et troværdigt håndværkerfirma, som du trygt kan vælge til at udføre håndværkeropgaver for dig.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker en ombygning, kan du kontakte os på tlf. 57 84 88 30 eller e-mail kontakt@larsprintz.dk, og få en uforpligtende snak.